Шлях до ефективного функціонування закладу освіти: створи унікальну внутрішню систему забезпечення якості освіти

У Сумській області для закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів, підприємств, установ, організацій, які мають ліцензію у сфері професійної (професійно-технічної) освіти, 06 лютого 2024 року розпочато цикл семінарів, спрямованих на розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти, що відбудуться протягом лютого-червня 2024 року за участі експертів управління Державної служби якості освіти у Сумській області.

На семінарі «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти як шлях до ефективного функціонування закладу освіти» заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Сумській області Наталія ЮШКО акцентувала увагу на нормативно-правових актах, чотирьох напрямах внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти закладу. З учасниками заходу обговорено питання формування етапів внутрішньої системи забезпечення якості освіти, компоненти внутрішньої системи та напрями освітньої діяльності.

У заході брало участь понад 80 осіб. Це важливий крок для підвищення якості освіти в регіоні. Бажаємо освітянам успіхів у подальшій роботі та розвитку системи забезпечення якості! 

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »