Упровадження сучасних VR-рішень у підготовці майстрів зварювання: відбувся воркшоп на базі навчально-практичного центру ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту»

Майстри виробничого навчання 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій зварювального виробництва, разом з соціальними партнерами АТ СМНВО-Інжиніринг, взяли участь у воркшопі, організованому на базі навчально-практичного центру ТОВ «Фроніус Україна». Захід був спрямований на вивчення та впровадження сучасних VR-рішень у підготовці майстрів зварювання.

Під час заходу учасники мали можливість практично ознайомитися з технологією налаштування та роботи тренажера Welducation Simulator, виконали зварювання на різних деталях, відпрацьовуючи різні шви й положення, максимально наближені до реальності.

Майстри виробничого навчання використали можливості сучасних зварювальних апаратів MagicWave 2200, MagicWave 190 та TP1500TIG для покращення своїх навичок із зварювання неплавким електродом у середовищі інертних газів, а також методом MMA/TIG зварювання в невеликих приміщеннях.

«Реалістична симуляція зварювання дає змогу учням тренуватися в безпечному середовищі, робити помилки й учитися на них без витрачання ресурсів», — зазначив представник ТОВ «Фроніус Україна».

Цей воркшоп спрямований на підвищення якості підготовки кадрів у галузі зварювання та забезпечення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »