МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Дорожньої карти розвитку професійної (професійно-технічної) освіти для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на період до 2030 року

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт Дорожньої карти розвитку професійної (професійно-технічної) освіти для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на період до 2030 року (далі – Дорожня карта).

Реалізація Дорожньої карти дозволить забезпечити якісну професійну (професійно-технічну) освіту для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та потреби ринку праці у кваліфікованих робітниках.

Зауваження та пропозиції до проєкту Дорожньої карти приймаються у довільній формі до 20 березня 2024 року на електронну адресу: viktoriia.sydorenko@mon.gov.ua. Контактна особа для надання консультацій: Вікторія Сидоренко.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України в період з 28 березня по 04 квітня 2024 року.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »