Семінар з охорони праці в умовах воєнного стану: забезпечення безпеки в освітніх закладах

У рамках місячника охорони праці, 17 квітня 2024 року, було проведено важливий семінар для заступників директора з навчально-виробничої роботи та інженерів з охорони праці закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Семінар «Охорона праці та безпека життєдіяльності в умовах воєнного стану» було спрямовано на підвищення рівня безпеки в освітніх установах у непростий час.

Під час заходу було розглянуто ряд актуальних питань, що стосуються дотримання вимог облаштування захисних споруд цивільного захисту закладів професійної (професійно-технічної) освіти; організації охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Особлива увага була приділена особливостям проведення інструктажів з охорони праці при змішаному навчанні, а також веденню журналів із реєстрації інструктажів. Також було обговорено нормативно-правове забезпечення правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, кольорів та знаків безпеки.

Андрій Никлонський, інженер з охорони праці ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», поділився своїм цінним досвідом щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Цей семінар став важливим кроком у забезпеченні безпеки та охорони праці в умовах воєнного стану, підкреслюючи необхідність постійного розвитку та адаптації систем безпеки в освітніх закладах.

Матеріали семінару

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »