Продовжується робота творчої групи в галузі професійної освіти

Спільна робота викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання з професій будівельного та деревообробного профілів, оброблення металу, електротехнічного та хімічного виробництва в закладах професійної (професійно-технічної) освіти продовжується. Протягом 16-17 квітня 2024 року члени творчої групи активно обговорювали питання, пов’язані з розробкою зразків паспорту кабінету професійно-теоретичної підготовки та майстерні виробничого навчання.

Основні напрями обговорення включали:

зміст розділів паспорту: учасники групи розглядали важливі аспекти, які повинні бути включені до паспорту кабінету – це опис професійних компетенцій, оснащення кабінету, методичні матеріали та інше;

табличне оформлення: важливим етапом є правильне оформлення паспорту, педагоги розглянули структуру таблиць, їх зручність для користувачів та відповідність стандартам;

змістове наповнення: враховуючи специфіку різних професій, учасники обговорили, як забезпечити належний рівень інформації в паспорті для кожної професії.

Методист Національного методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Віта ЛУБИНЕЦЬ наголосила на важливості використання Державних освітніх стандартів при розробці розділу «Комплексно-методичне забезпечення». Це допоможе забезпечити високу якість навчального процесу.

Ця ініціатива сприятиме покращенню якості професійної підготовки та забезпеченню відповідності сучасним вимогам.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »