Відбувся щомісячний методичний день із заступниками директора, методистами

25 квітня 2024 року в Навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти у Сумській області проведено відкритий методичний день із керівним складом закладів професійної (професійно-технічної) освіти у форматі онлайн-семінару.

Наталія САМОЙЛЕНКО, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, ознайомила присутніх з основними нормами нового проєкту Закону України «Про професійну освіту». Звернула увагу на особливості державної та регіональної політики у сфері професійної освіти, роль наглядових рад у діяльності закладів професійної освіти, створення єдиного типу закладів, особливості організації освітнього процесу та інше.

Керівником НМЦ ПТО ознайомлено присутніх з орієнтовними заходами проведення Тижня професійної (професійно-технічної) освіти, що заплановано провести в травні 2024 року.

Також, учасникам семінару повідомлено про формування робочих груп із розроблення державних освітніх стандартів та розроблення у 2024 році робочих навчальних планів, відповідно до пропозицій регіонального замовлення, їх терміни та особливості затвердження.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »