Успішне завершення майстер-класу з автоматизації розкладу занять у професійних навчальних закладах

30 квітня 2024 року відбулося підсумкове заняття майстер-класу на тему “Використання Google Таблиць для автоматизації процесів створення і висвітлення розкладу занять у закладах професійної (професійно-технічної) освіти”. Цей захід став важливим кроком у підвищенні ефективності управління навчальними процесами та оптимізації роботи педагогічного персоналу.

Під час майстер-класу викладачі та адміністративний персонал із різних училищ мали можливість обговорити виклики, з якими вони стикаються під час планування розкладу. Особлива увага була приділена практичному застосуванню Google Таблиць, що дає можливість значно спростити та прискорити процес створення розкладів.

За словами представників ДНЗ “Глухівське вище професійне училище використання цифрових технологій відкриває нові можливості для підвищення якості освітнього процесу та забезпечення більшої гнучкості у відповідності до потреб учнів та викладачів.

Учасники майстер-класу отримали не тільки цінні знання, але й сертифікати в електронному вигляді, які підтверджують їх навички в області автоматизації розкладу занять.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »