Чергове засідання робочої групи щодо формування змісту освітньої програми професійної підготовки кваліфікованих робітників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар» відбулося 3 червня 2022 року.
Членами робочої групи – викладачами закладів професійної (професійно-технічної) освіти Ольгою ТВЕРЕЗОВСЬКОЮ, Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, Іриною ТИМОЩЕНКО, Сумське міжрегіональне вище професійне училище, та Аліною ГЛУХОВЕЦЬ, Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту, — розроблено таблицю відповідності професійних та ключових компетентностей предметам загальнопрофесійної, теоретичної та практичної підготовки, визначено навчальні модулі та кількість годин на кожний освітній компонент за 12 результатами навчання.
Наступне засідання відбудеться 7 червня 2022 року о 10.00.