Продовжено роботу з розроблення освітньої програми за професією «Кухар» орієнтованої на результати навчання

Чергове засідання робочої групи щодо формування змісту освітньої програми професійної підготовки кваліфікованих робітників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар» відбулося 3 червня 2022 року.

Членами робочої групи – викладачами закладів професійної (професійно-технічної) освіти Ольгою ТВЕРЕЗОВСЬКОЮ, Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, Іриною ТИМОЩЕНКО, Сумське міжрегіональне вище професійне училище, та Аліною ГЛУХОВЕЦЬ, Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту, — розроблено таблицю відповідності професійних та ключових компетентностей предметам загальнопрофесійної, теоретичної та практичної підготовки, визначено навчальні модулі та кількість годин на кожний освітній компонент за 12 результатами навчання.

Наступне засідання відбудеться 7 червня 2022 року о 10.00.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »