Навчання експертів для здійснення атестаційної експертизи

Щороку Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти організовує навчання експертів для здійснення атестаційної експертизи за якістю підготовки робітничих кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти. Цьогоріч семінар-практикум «Атестація закладу професійної (професійно-технічної) освіти – експертна оцінка за якістю підготовки робітничих кадрів» відбувся 24 січня.

У заході брала участь начальник відділу змісту освіти та організації освітнього процесу головного управління професійної освіти директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Людмила ГАРМАШ.

Учасників заходу ознайомлено з алгоритмом проведення атестації закладу професійної (професійно-технічної) освіти та роботи експерта, вимогами до складання висновків за підсумками експертної оцінки та розглянуто Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності у сфері професійної (професійно-технічної) освіти.

Якісно проведена експертиза закладу професійної (професійно-технічної) освіти під час атестаційної експертизи впливає на результат роботи закладу в подальшому.

У 2023 році атестаційна експертиза відбудеться в 13 закладах освіти відповідно до затвердженого Плану.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »