Відбувся обласний фестиваль кулінарного мистецтва: презентація сучасних технологій у приготуванні українських страв

У рамках Тижня професійної (професійно-технічної) освіти 30 травня 2023 на базі державного навчального закладу «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» відбувся обласний фестиваль кулінарного мистецтва серед педагогічних працівників та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

У заході брали участь представники Сумської обласної державної адміністрації, депутати обласної ради, роботодавці, педагоги та учні закладів професійної (професійно-технічної) та загальної середньої освіти.

Вишукані страви сучасної української кухні з використанням інноваційних технологій представляли команди з 17 закладів професійної освіти Сумщини в складі досвідчених майстрів виробничого навчання та здобувачів освіти.

Диплом переможця кулінарного батлу виборола команда ДНЗ «Охтирський центр професійно-технічної освіти» в складі справжнього майстра кулінарії Наталії ЛЕБЕДЬ та Артема ФІЛЕНКА, здобувача освіти, за представлення страв молекулярної кухні «Молекулярний борщ» та  «Вишня із секретом», де наука зустрічається з мистецтвом.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »