У рамках упровадження Проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується за сприяння Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка України» та громадської організації «Міжнародна фундація розвитку», 11 майстрів виробничого навчання закладів П(ПТ)О області, 4 представники із числа внутрішньо переміщених осіб і підприємств громадського харчування м. Суми 18-26 січня 2024 року пройшли стажування та підвищили свою кваліфікацію з приготування кулінарних страв за технологіями Су-від, молекулярної кухні з елементами Фудпейрінгу за професією «Кухар».
Програма стажування розраховувалась на 30 годин і передбачала теоретичну частину в онлайн-форматі, опанування практичних навичок із приготування кулінарних страв здорового харчування на інноваційному обладнанні та їх презентацію на демонстраційному іспиті.
Навчання відбулося на базі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу».
Вітаємо слухачів з успішним виконанням іспиту та отриманням сертифікатів міжнародного зразка.