МІСЯЧНИК ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ

В рамках місячника правового виховання, який традиційно проходить в жовтні місяці, у Шосткинському вищому професійному училищі відбувся ряд заходів з профілактики девіантної поведінки, правопорушень та злочинності серед неповнолітніх; підвищення обізнаності з питань торгівлі людьми, різних видів маніпуляцій.

В ході інтерактивних занять, годин психолога, лекторіїв для учнів, тематичних літературних виставок та оглядів літератури увага підлітків зосереджувалась на тому, що поведінка людини є системою дій і вчинків, які підлягають моральній оцінці.
Дуже важливо вміти співставляти свою поведінку з моральними нормами і чеснотами; формувати в характері здатність до поміркованих дій: керуватися у своїх діях, поглядах, думках вимогами здорового глузду, бути розсудливим, обережним, відповідальним.
Особлива увага була приділена темі торгівлі людьми. Лекторій з елементами інтерактивних вправ провели практичний психолог Приходько Анжела Борисівна та бібліотекар Жадан Тетяна Володимирівна. Учні отримали інформацію по суті надважливого на сьогоднішній день питання та поради, які убезпечують людину від потрапляння в тенета торгівців живим товаром.

DSC_0073 DSC_0083 DSC_0089 DSC_0116

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »