Чемпіонат з інтелектуальних ігор визначив кращих знавців англійської мови

Завершився Перший Відкритий чемпіонат з інтелектуальних ігор «Брейн-ринг» серед учнів закладів загальноосвітньої, професійної освіти та студентської молоді, започаткований в лютому 2018 року небайдужими освітянами Шосткинського вищого професійного училища.

У чемпіонаті брали участь 8 команд: Шосткинського вищого професійного училища, Національної Академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ) та шість закладів загальної освіти міста Шостка. У фінал вийшли команди Шосткинської гімназії та Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Шосткинської міської ради. Заключна гра, яка проходила в залі «Art-центру», виявилась надзвичайно цікавою й захопливою. Обидві команди продемонстрували відмінне володіння англійською мовою та широку ерудицію. Доказом тому стала нічия в підсумку двох геймів (обидві команди набрали по 8 балів). Організаторам брейн-рингу довелося вдатися до традиційного способу остаточного визначення переможця – контрольного питання, яке й визначило переможця.

Команди-учасниці фіналу отримали призи від міського голови Миколи Ноги, від Шосткинського представництва компанії Oriflame; усі вчителі іноземної мови, які готували учнів до гри (а це 9 педагогів), – грамоти міського голови. Головний приз для учнів надала Київська національна академія статистики, обліку та аудиту – екскурсію до Києва для всієї команди Шосткинської гімназії, а також для двох учасників команди Шосткинської загальноосвітньої школи № 5, яка посіла ІІ місце, та для одного представника від кожної команди-учасниці брейн-рингу, з тих, що склали достойну конкуренцію переможцям, хоч і не потрапили до фіналу. Крім того, вчителі-тренери команд-фіналісток отримали грошові призи на розвиток навчально-методичної бази своїх кабінетів: за І місце – 3000 гривень, за ІІ місце – 1000 грн.

Фінальна гра Першого Відкритого чемпіонату з інтелектуальних ігор пройшла у дружній атмосфері та ще раз підтвердила той факт, що і в невеликих містечках життя може бути цікавим, насиченим позитивним драйвом і давати старт для значних досягнень у майбутньому.

IMG_4472 IMG_4562 IMG_4700IMG_4461

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »