Стартувала Школа молодого викладача, майстра виробничого навчання

 У 2018/2019 навчальному році розпочали свою  педагогічну  діяльність в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області 72 молоді викладачі професійної підготовки та майстри виробничого навчання. Для молодих фахівців 27 вересня 2018 року при Навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти у Сумській області відкрилася Школа молодого викладача, майстра виробничого навчання.

З теплими словами привітань відкрила Школу директор  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Наталія Самойленко.

На меті та завданнях Школи молодого викладача, майстра виробничого навчання зупинилася її координатор Тетяна Сікірніцька, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, акцентувавши увагу на адаптації молодих спеціалістів до роботи в педагогічному та учнівському колективах, набутті знань та умінь у роботі з навчально-плануючою документацією.

Для молодого педагога важливо створити позитивний імідж працівника професійної освіти. Анна Растроста, методист Навчально-методичного центру психологічної служби Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, звернула увагу на імідж як образ людини – професіонала в цілому: як вона сприймається іншими людьми. Це комплексне уявлення оточуючих про зовнішній вигляд, внутрішній світ, людські та ділові властивості, життєвий та професійний досвід фахівця.

Під час online-спілкування було обговорено питання нормативно-правового забезпечення освітнього процесу закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

IMG_20180927_152635 IMG_20180927_151108

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »