Амбітні цілі для амбітної молоді

 Активісти закладів професійної (професійно-технічної) освіти самі склали план роботи обласної ради лідерів учнівського самоврядування. До плану роботи увійшли благодійні, волонтерські заходи до новорічних та різдвяних свят, заходи в рамках місячника екології, численні акції «Від роду до роду немає переводу», «Долоньки життя», «Серця любові», «Рука доброти» тощо. Під час зборів лідерів Сумського округу, що відбулися 12 листопада 2018 року на базі ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище», план доповнили флешмобом до Шевченківських днів та челенджем до Дня довкілля.

Наразі активісти в закладах проводять конкурс фотоматеріалів з дослідження регіональних особливостей приготування та подачі українського борщу «Слобожанський оберіг» у рамках обласного проекту «Голос крові: ми – Українці!», підсумки якого будуть підбитті на початку грудня 2018 року.

Крім того, до завдань лідерських осередків належить формування в учнівської молоді толерантного ставлення один до одного, звичаїв, традицій та культури інших народів, до природи, тварин тощо. До Міжнародного дня толерантності лідери провели акцію «Ми різні, але ми – рівні» й «серця любові» полинули до неба на повітряних кульках.

Протягом листопада 2018 року збори лідерів учнівського самоврядування відбудуться Північному, Центральному та Південному округах.

1 3 4 6 7 8 10

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »