Засідання творчої групи секції викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного профілю

В області триває підготовка до участі учнівської молоді у Всеукраїнських олімпіадах зі спеціальних дисциплін за професіями «Муляр», «Маляр». Творчою групою викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного профілю 17 січня 2019 року обговорено єдині підходи до розроблення олімпіадних завдань за професіями «Муляр» та «Маляр».

Керівник секції Віта Лубинець, методист НМЦ ПТО у Сумській області, ознайомила учасників з умовами та необхідністю розробки завдань за різним рівнем складності.

Також учасники творчої групи у ході обговорення змісту освітніх програм за професіями «Штукатур» 3(2-3), 4 розряди та «Лицювальник-плиточник» 3 (2-3), 4 розряди висловили думку щодо формування єдиної форми їх змісту. Це дасть можливість закладам освіти області, що здійснюють підготовку саме за даними професіями, мати готову основу для здійснення планування освітнього процесу з професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки. Члени творчої групи запропонували розпочати роботу з розроблення освітньої програми за професією «Штукатур» 3(2-3) розряду.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »