У Роменському ВПУ пролунав перший дзвоник

Закінчилося яскраве та насичене різними емоціями літо. І знову ранок першого вересневого дня зазвучав знайомими мелодіями першого дзвоника, а подвір’я Роменського ВПУ замайоріло різнобарвними осінніми квітами та щирими посмішками учнів навчального закладу.

Урочиста музика та щирі слова вітань сповістили про початок нового навчального року, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Хтось цього року стане лише першовідкривачем, а для когось – це ще один рік продовження відкриттів, отримання знань та практичних вмінь.
До присутніх звернувся директор ДПТНЗ «Роменське ВПУ» Павло Помаран, який побажав міцного здоров’я, успіхів і творчих злетів та зазначив: «Наш навчальний заклад має свої традиції, значні досягнення, а педагогічний колектив, який щодня передає знання, вміння і навички підростаючому поколінню, має високий професійний рівень та творчий потенціал. Тож я впевнений, що спільними зусиллями та вашими стараннями ми забезпечимо виконання програми, яку перед нами поставило Міністерство освіти та країна в цілому. Тим паче, що навчальним закладом велика увага приділяється співпраці з виробництвами, підприємствами, фізичними особами, де учні закріплюють свої теоретичні знання на практиці, отримуючи значний професійний досвід, і як результат — гарну престижну роботу».
За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління Сумщини грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації була нагороджена Тетяна Прокопенко, яка в 2016-2017 навчальному році виконувала обов’язки заступника директора з навчально-виховної роботи Роменського ВПУ.
На гостину до навчального закладу, щоб привітали учнів та педагогів Роменського ВПУ з початком 2017-2018 навчального року, завітали почесні гості: начальник фінансового управління Роменського міськвиконкому Тетяна Ярошенко, директор ТОВ «Завод Кобзаренка» Анатолій Кобзаренко, директор ПП «Еліпс» Армен Агаханян, священник-настоятель Всіхсвятської церкви Димитрій Долгий, ветерани праці.
«Почніть життя сьогодні та змініть його на краще, щоб ви завжди були першими. І пам’ятайте, що все залежить тільки від вас!», — закликав учнів ДПТНЗ «Роменське ВПУ» директор ТОВ «Завод Кобзаренка» Анатолій Кобзаренко, який звичайно, прийшов до училища не з порожніми руками – відтепер учнівський та педагогічний колектив буде радувати новий сучасний тенісний стіл з набором ракеток та м’ячиків.
По-материнські звернулася до учнів навчального закладу ветеран праці Людмила Прокопчук:: «Навчання в училищі – прекрасна пора, пора любові, розчарувань, пізнання нового та цікавого. Та найголовніше, що у вашому житті з’явиться таке близьке і дороге, на перший погляд, просте слово «училище», яке ви ніколи не забудете в своєму житті».
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих українців, які під час Революції Гідності та подій на Сході країни відстоювали свободу та незалежність України. Учні поклали квіти до пам’ятника жертвам фашизму, схиляючи голови перед тими, хто віддав своє життя за мирне небо над головою.
З вітальним та напутнім словом звернувся до учнівського та педагогічного колективів Роменського ВПУ священник-настоятель Всіхсвятської церкви Димитрій Долгий, благословивши їх на успішний 2017-2018 навчальний рік і побажавши усіляких гараздів їх сім’ям та близьким.
Наприкінці свята учнівський та педагогічний колектив Роменського ВПУ привітав усіх учнів навчальних закладів України, випустивши в небо символічні синьо-жовті повітряні кульки.
Перший дзвоник, що пролунав для учнів Роменського ВПУ, сповістив про початок першого уроку та закликав їх до оновлених кабінетів, майстерень та лабораторій.
Про збереження державності України, роль і особисту відповідальність кожного з нас перед своєю Батьківщиною говорили у ході першого уроку з теми «Україна починається з тебе». Класні керівники та майстри виробничого навчання разом з учнями в цікавій та змістовній формі коротко охарактеризувати процес та етапи становлення української державності, згадали про діяльність осіб, які внесли значний вклад у становлення та розвиток українського державотворення, окреслили можливі шляхи та напрямки розбудови незалежної України на сучасному етапі.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »