Тісна співпраця з роботодавцями – запорука працевлаштування випускників

Сьогодні вирішення питань організації виробничої практики, стажування учнів та майстрів виробничого навчання, працевлаштування випускників неможливе без налагодження тісної співпраці з роботодавцями. Результативною формою отримання інформації про стан підприємств та визначення форм подальшої співпраці з ними є відвідування робочих місць виробництва.

13 вересня учні груп електрогазозварників, слюсарів з ремонту автомобілів провели екскурсію на підприємство ТОВ «Завод Кобзаренка», метою якої є ознайомлення зі структурою, функціями підприємства, робочими місцями, а також обговорення шляхів та форм співпраці щодо організації виробничого навчання, виробничої практики, стажування учнів та майстрів виробничого навчання, працевлаштування випускників навчального закладу.
Учні відвідали виробничі цехи підприємства, ознайомилися з сучасним обладнанням, новітніми станками з програмним управлінням для різки, згинання, точіння, фрезерування та термообробки металу, спостерігали за роботоюновітньої фарбувальної лінії. Провідні спеціалісти заводу Слюсаренко С.С. (начальник конструкторського відділу), Сєдін А.О. (інженер-конструктор) представили зразки виготовленої продукції, яка експортується до Білорусії, Росії, Польщі, Казахстану, Молдови, Румунії, Венгрії, Литви, Латвії, Словаччини, Фінляндії, Австрії, Болгарії, Чехії та ін.
Директор заводу Кобзаренко А.Д. постійно розширяє і модернізує виробничу базу підприємства, що дає можливість створювати нові робочі місця.
Випускники навчального закладу, які щороку працевлаштовуються на підприємство, опановують нові технології даного виробництва, швидко пристосовуються до змін та виконання нових професійних функцій.
Учні під час екскурсії були вражені масштабами та темпами виробництва, збагатилися знаннями про виконання зварювальних, ремонтних, слюсарних робіт, ділилися враженнями про потужне сучасне підприємство, про необхідний багаж знань, умінь та навичок для робіт такої складності на виробництві.

DSC_0259 DSC_0272

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »