Такі зустрічі тільки на користь

З метою профорієнтаційної роботи до Синівського професійного аграрного ліцею завітали представники Сумського державного університету, які представили багато рекламних агіток паперового та електронного зразків. Розповідь про університет захопила учнів ліцею, бо ж не кожен знав, що сучасне – поруч, що цей заклад знаний не тільки в Європі, а і в багатьох куточках світу.

Представники університету розповіли учням про умови складання зовнішнього незалежного оцінювання та вступ у вищі навчальні заклади у 2018 році. Поряд із тим, для глядачів була представлена сучасна й молодіжна концертна програма, конкурсні номери. По закінченню усім бажаючим і зацікавленим надавалися конкретні відповіді на їх запитання.
«Ми горді тим, що маємо зв’язок із цим закладом і відвідуємо лекційні й практичні заняття, що ведуть викладачі цього університету на базі нашого ліцею. Це дає пріоритети нам при вступі до Сумського державного університету», – говорять учні ліцею.
Після зустрічі з представниками університету список бажаючих відвідувати заняття викладачів вищого навчального закладу збільшився, так як це дасть міцніші знання і більшу вірогідність вступити не тільки до цього престижного закладу, а й до інших теж.

Учень ДПТНЗ «Синівський
професійний аграрний ліцей»
Шишка Олександр

Изображение 013 Изображение 010

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »