Шосткинське вище професійне училище – культурний осередок району

Шосткинське вище професійне училище – осередок культурного життя не тільки Садового мікрорайону, а міста в цілому. У Прощену неділю, 18 лютого, на подвір’ї закладу знову відбулося народне гуляння – свято Садового мікрорайону та Масляна за підтримки Народного депутата України Ігоря Молотка.

Гостей свята зустрічали концертно-розважальною програмою, ведуча з ді-джеєм закликала всіх до хороводів під музичний супровід випускника училища Олега Заярного, кавер-бенд «Питер» додавав драйву, під запальні композиції якого танцювали і діти, і дорослі.
Усі бажаючі мали змогу взяти участь у різних конкурсах та естафетах: «годування» галушками на швидкість, плетіння коси, караоке, змагання силачів. Переможцем у змаганнях силачів став учень училища Костянтин Лисенко. Він зробив найбільшу кількість присідань з мішком муки вагою 50 кг (це і був головний приз). «Відвідую спортзал, присідати було не складно, секрет успіху – в регулярних тренуваннях», – поділився секретом Костянтин.
На масляну не обійшлося і без млинців. Млинці, пироги, ватрушки, тістечка, чебуреки – далеко не вся продукція, яку виготовив кулінарний відділ разом з учнями на свято. Працювали торговельні ряди, де у широкому асортименті пропонували смачний шашлик, смажене сало, кашу, чай, каву та інші напої. Усе, що забажаєш!
Такі масові гуляння збирають все більше і більше люду, а це говорить про те, що народ шанує і продовжує українські традиції, а Шосткинське вище професійне училище завжди долучається до таких заходів, бо є культурним осередком у своєму районі.
В останній день Масляної, у Прощену неділю, коли прийнято просити пробачення та прощати, нехай усі непорозуміння й негаразди залишаться в минулому, а настане мир, спокій, радість прийде в кожну родину.

DSC5076 DSC5173 DSC5006 DSC4759 DSC4718

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »