Роменське ВПУ приєдналося до щорічної акції «За чисте довкілля»

Відповідно до виконання розпорядження голови Сумської ОДА «Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів області», листа Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації «Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів області», учнівським та педагогічним колективами ДПТНЗ «Роменське ВПУ» проведено безліч заходів.

Зокрема, за участі учнів навчального закладу здійснено прибирання та приведення в належний санітарний стан території навчального закладу, частини міського парку відпочинку та скверу біля міськвиконкому, закріпленої території на міському кладовищі. Учні разом з майстрами виробничого навчання прибрали опале листя, зламані гілки, побілили дерева.

Також прибрано два несанкціонованих сміттєзвалища побутових та інших відходів біля прилеглої території навчального закладу.

Приєдналися учні Роменського ВПУ і до акції «Посади дерево і збережи його», в рамках якої на території навчального закладу висаджено дерева, кущі та квіти.

DSC_0017

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »