Відбувся III Всеукраїнський Форум «Україна за сім’ю»

08 вересня 2017 року у м. Київ відбувся III Всеукраїнський Форум «Україна за сім’ю». Захід організовано за ініціативи Альянсу «Україна за сім’ю» в партнерстві з Міжфракційним об’єднанням Верховної ради України «За духовність, моральність і здоров’я України» із залученням провідних експертів та аналітиків у сфері сімейної політики.

У роботі Форуму узяли участь громадські та просвітницькі організації, відомі науковці, громадські діячі, християнські конфесії, представники державних органів та Парламенту України.
Захід відкрив Народний депутат України, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян.
Українська держава має багату історію культурних та суспільних традицій, які протягом століть увібрали в себе кращі моральні, духовні та етичні засади нашого народу. Найбільшою та найсвятішою цінністю для наших батьків та прадідів завжди була сім’я.
На сьогодні констатуємо факт, що в Україні аморальні сили активізувалися та використовують усі можливості аби зруйнувати українські сімейні, духовні традиції та нав’язати нам аморальне законодавство. Основна мета Форуму — удосконалення Національної сімейної стратегії та напрацювання плану дій у територіальних громадах.
У ході Форуму обговорено три пласти проблем: дошлюбну проблематику, шлюбну проблему та вплив на зовнішні загрози української сім’ї, визначено стратегію їх реалізації в п’яти основних сферах:
1. У державній сімейній політиці та місцевому самоврядуванні.
2. В освіті.
3. У громадському секторі та корпоративних культурах.
4. У релігійному середовищі.
5. У медіа –просторі.
Адріан Буковинський. кандидат філософських наук, керівник експертної ради при Міжфракційному депутатському об’єднанні «За духовність, моральність та здоров’я України, голова Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я» та Василь Жуковський, професор, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри іноземних мов Національного державного університету «Острозька академія» представили проект підручника «Основи сім’ї» та презентували проект порядку денного щодо реалізацій сімейної політики в територіальних громадах, означили план дій на новий навчальний рік у закладах освіти:
формування списків фахівців, які бажають викладати навчальну дисципліну «Основи сім’ї»;
висвітлення заходів на фейсбук сторінці;
підготовка проекту обласної програми «За сім’ю»;
підготовка лекцій для молоді, проведення зустрічей з фахівцями, використовуючи книгу Г.Кубі «Гендер – виклики та загрози»;
організація в закладах проведення акції «Лист до тата»;
надання пропозицій для каталогу інтернет-ресурсу на тему сім’ї, батьківства, подружжя.

IMG_20170908_164324 20170908_131003 20170908_131203 (1) 20170908_130901

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »