Семінар-практикум «Організація методичної роботи з педагогічними працівниками в закладі освіти»

Методична робота в закладі професійної (професійно-технічної) освіти сьогодні – це заснована на досягненнях науки та передового досвіду система аналітичної, організаційної, діагностичної, пошукової, дослідницької, науково-практичної, інформаційної діяльності. Питання організації сучасного методичного забезпечення освітнього процесу обговорювалися 19 червня 2018 року із заступниками директора з навчально-методичної (навчальної, методичної) роботи, методистами закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області на базі ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту».

Учасники семінару-практикуму оглянули навчальну базу закладу,  ознайомилися з комплексно-методичним забезпеченням із предметів англійська мова, будова вантажного автомобіля, а також із особливостями використання електронних посібників на уроках, виставкою педагогічних напрацювань училища, відвідали презентацію напівавтоматичного зварювання таврового з’єднання у вертикальному положенні. Особливо зацікавили учасників заходу майстер-класи з використання на уроці інтерактивних засобів навчання.

Під час семінару розглянуто методику розробки робочих навчальних планів та освітніх програм за стандартами професійної (професійно-технічної) освіти на компетентнісній основі.

НМЦ ПТО у Сумській області було ініційовано створення електронного каталогу методичних напрацювань (наробок) закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіону на офіційних WEB-сайтах, що підтримано заступниками директора з навчально-методичної (навчальної, методичної) роботи та методистами закладів.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »