Засідання творчої групи «Ініціатива»

Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Сумській області 21.09.2017 на базі ДНЗ «Білопільське ВПУ» проведено засідання творчої групи для викладачів природничого циклу «Ініціатива» «Педагогічні умови професійного спрямування предметів природничого циклу для викладачів хімії, біології, географії».

Відкрив засідання директор закладу Юрій Христій, який познайомив учасників групи з історією, навчально-педагогічними та методичними надбаннями, станом впровадження інноваційних технологій управління навчальним закладом.
Заступник директора з навчально-методичної роботи Ольга Глуходід розкрила проблеми підвищення якості природничих дисциплін шляхом впровадження у навчальному закладі посібників, зошитів, які викладачі готують самостійно.
На засідання відпрацьовано технологію кейс-методу та створено електронний варіант конспекту уроку з використанням зошитів для учнів (модератор – викладач ДНЗ «Білопільське ВПУ» Ірина Скрипченко).
Члени творчої групи зініціювали відпрацювати кейс-метод у практичній діяльності та презентувати його на обласному семінарі для викладів природничого циклу, випустити збірку таких уроків на допомогу викладачам початківцям.
Проведено екскурсію по закладу.
Підсумок засідання підбила методист НМЦ ПТО у Сумській області Галина Докторович.

IMG_7424

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »