Конотопське ПТУ – активний учасник щорічного ярмарку професій

Якісна профорієнтаційна робота навчального закладу сьогодні – успішне його майбутнє завтра. Саме професійна орієнтація сприяє своєчасному, свідомому професійному вибору з урахуванням індивідуально-психологічних характеристик людини та потреб у робочій силі на ринку праці.

Цього року наприкінці вересня у Конотопському міському будинку культури «Зоряний» за ініціативи міськрайонного центру зайнятості був проведений ярмарок професій, головною метою якого було створення майданчику для діалогу між закладами освіти, роботодавцями та майбутніми абітурієнтами.
ДПТНЗ «Конотопське професійно-технічне училище» є постійним та активним учасником такого заходу. Під час ярмарку педагоги та учні училища знайомили школярів та безробітну молодь з напрямками підготовки, презентували професії, за якими готують фахівців, повідомляли умови вступу, навчання та соціально-побутової сфери, а також можливості подальшого працевлаштування. А ще усі охочі мали можливість взяти участь у майстер-класах з професій кухар, кондитер, кравець, слюсар з ремонту автомобілів.

01698107 07146504 19814633 31112732 65726107 74175795

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »