«Веселі кухарята» — команда ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» на кулінарному фестивалі «Вареник-баттл»

14 жовтня в місті Шостка в Центрі естетичного виховання «Зірка» відбувся міський кулінарний фестиваль «Вареник-баттл», головною метою якого став вареничний поєдинок.
Своє кулінарне мистецтво продемонстрували 6 команд, серед яких були і «Веселі кухарята» — команда ДНЗ «Шосткинський центр ПТО», до складу якої ввійшли учні ІІ та ІІІ курсів, які навчаються за професією «Кухар, кондитер, адміністратор (господар) залу», а також майстер виробничого навчання Мартиненко Віра Іванівна.

Кулінарні шедеври учасників вареничногобаттла оцінювало журі, до складу якого увійшли помічник народного депутата України Ігоря Молотка Альона Шульга, директор з виробництва ПАТ «Бель Шостка Україна» Тарас Яровий, заступник директора Центру естетичного виховання Наталія Ющенко, шеф-кухар Олександр Школьний. Вони спостерігали, як працює над приготуванням вареників кожна команда, провели дегустацію, оцінили творчі здібності учасників. Окрім смакових якостей страв, журі також оцінювало «візитку» команди, презентацію костюмів і своїх страв, а також номер художньої самодіяльності, який від нашої команди залюбки представила наша випускниця Наталія Демченко, виконуючи пісню «Ми за волю, ми за мир».
Наша команда виступила гідно, приготувавши п’ять видів вареників з різною начинкою та поданих в оригінальній формі. Але вердикт журі був таким: визначити кращого неможливо, гідні всі. «У кожної команди була своя родзинка!» — сказала, підбиваючи підсумки «Вареник-баттл», Олена Шульга. Тому кожна команда була відзначена в окремій номінації. «Веселі кухарята» отримали диплом «Вареник начинкою не зіпсуєш».

WP_20171014_063 WP_20171014_017 WP_20171014_011 IMG_0043 IMG_8309 WP_20171014_033 WP_20171014_019

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »