Відкриття VIII міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка у Конотопському ПТУ

Ну що б, здавалося, слова…

Слова та голос — більш нічого.
А серце б’ється — ожива,
Як їх почує!..

За словами Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, Міжнародний мовно-літературний конкурс – це можливість для учнів і студентів долучитися до свого минулого, культурних надбань, досвіду, набутого попередніми поколіннями, і ще раз звернутися до художнього світу Тараса Шевченка.

І дійсно, Шевченко є мірилом нашої совісті, мірилом нашої правди, його безсмертні твори є великою порадою для сучасних і майбутніх поколінь. Він є нашим учителем, що навчає нас мудрості, любові до Батьківщини, до материнської мови, він навчає нас бути справедливими, гуманними, працьовитими, ми вчимося в нього примножувати славу України.
ДПТНЗ «Конотопське ПТУ» долучилося до урочистостей з нагоди відкриття VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. На урочистій лінійці ведучі ознайомили присутніх з умовами та перспективами конкурсу, усі разом пригадали учасників ІІ етапу та їх досягнення. Учні та педагоги отримали естетичне задоволення від прослуханих поетичних та пісенних творів великого Кобзаря у виконанні учнів училища.
Тож побажаємо всім учасникам Конкурсу творчої наснаги, нових звершень, а педагогам — задоволення від успіхів і досягнень своїх вихованців!

IMG_20171012_091533 IMG_20171012_092131_3

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »