Участь ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» в обласному фестивалі народної творчoсті

В Арт-центрі м. Шостка в рамках обласного фестивалю «Квітуй в любові і добрі, Сумщино, край благословенний!» 17 листопада 2017 року відбулася виставка, учасником якої став ДНЗ «Шосткинський центр ПТО».
На фестивалі колектив презентував свій заклад, як сказала в інтерв’ю директор Тетяна Лазарєва: «У нас працюють і вчаться творчі, креативні та ініціативні люди, які вносять колорит у кожну професію, яким є чим похвалитися, тому ми є учасниками фестивалю народної творчості».

Отже, було представлено майстер-класи з плетіння коси, мехенді, під час яких майстри виробничого навчання та учні мали можливість продемонструвати свої таланти. На виставці було представлено вироби з тіста та вироби у стилі канзаші.
Свої творчість та креативність продемонструвала заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Афанасьєва, яка представила свою роботу – ростові квіти з паперу.
Дуже приємно, що творчість педагогічного колективу допомагає оформити популярні майданчики міста, а фотозона та декор прикрашають кожне міське свято!

IMG_1081 IMG_1108 IMG_1109 IMG_1122

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »