ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» вітає аграріїв

До Дня працівників сільського господарства 17 листопада 2017 року в Шосткинській державній районній адміністрації відбулися урочисті заходи, під час яких висловлювали вдячність усім тим, до кого безпосередньо має відношення це свято, нагороджували кращих працівників-аграріїв. Зі сцени лунали найтепліші привітання та побажання, пісні, дитячі танцювальні колективи дарували свої композиції.

До привітань також приєдналась і директор Шосткинського центру професійно-технічної освіти Тетяна Лазарєва, яка побажала працівникам села здоров’я, успіхів у роботі, миру та благополуччя.
І дуже приємно, що під час урочистостей саме представники ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» зустрічали найкращих працівників і ветеранів сільськогосподарської галузі. Наші майстри ресторанного обслуговування підготували виставку композицій, створених у техніці карвінг, представили фуршетне меню. Офіціанти запрошували до зали, а перукарі та манікюрники показували майстер-класи з плетіння коси й розпису в стилі мехенді, демонстрували модельні зачіски та сучасне фарбування нігтів.
Привертали увагу й вироби з солоного тіста, що власноруч створював наш учень, майбутній кухар, та виставка виробів у стилі канзаші, які представила майстер виробничого навчання.
Ми сподіваємося, що по-святковому прикрашене фойє і наші майстер-класи подарували гарний настрій усім присутнім.

IMG_1028 IMG_1070

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »