Хвала рукам, що пахнуть хлібом

Свято хлібороба ми відзначаємо кожен рік у третю неділю листопада. Тож і цього року у ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» вітали тих, хто причетний до сільського господарства. Ми вдячні цим людям, бо, завдячуючи їм, маємо паляницю на столі, коровай на святі, зерно в засіках і ще багато чого, що вирощують і виробляють умільці цієї галузі.

Це недоспані ночі, тяжка фізична праця людей, висока освіченість і досвід керівників господарств. Професії тракториста й водія, що здобувають учні в закладі, – це той фундамент, на якому будується хліборобська доля.
До Дня працівника сільського господарства учні ліцею підготували концертну програму під керівництвом бібліотекаря Наталії Супрун.
Щирі поетичні рядки для тих, хто навчає роботі в сільському господарстві, линули з вуст ведучих Андрія Соляніка й Ірини Михайлик, завзяті пісні дарували для них Вікторія Васильченко, Станіслав Колісник, Наталія Супрун, Вікторія Сай, Ірина Михайлик, Ірина Жогло, Вячеслав Підлісній, Владислав Якуб, Анастасія Дякону. У драматичних сценках брали участь: Віталій Лісіченко, Олександр Цьома, Лілія Плутенко і Світлана Вишня.
Ми шануємо тих, хто працює на землі, хто творить життя. Наші учні-кухарі випекли диво – коровай – результат праці людей сільського господарства, яким пригостили усіх присутніх у залі.

Викладач ДПТНЗ «Синівський ПАЛ»
Нікіфорова О.О

Изображение 031 Изображение 025 Изображение 024 Изображение 020 Изображение 012

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »