Лідери учнівського та студентського самоврядування міста Конотоп обговорили питання їх ефективної діяльності

Напередодні Дня студента в Політехнічному технікумі Конотопського інституту Сумського державного університету відбувся семінар лідерів студентського та учнівського самоврядування професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації міста Конотоп. У заході брали участь і члени учнівського самоврядування Конотопського професійно-технічного училища на чолі з практичним психологом.

Під час семінару молодіжні лідери розглянули дуже багато актуальних питань, поділились власним досвідом, а під час засідання у форматі «круглого столу» на тему «Оптимізація ефективної діяльності органів студентського самоврядування» вони проявили свою активність, ініціативність, творчість, ідейність, уміння планувати та працювати в команді. По закінченню семінару кожен учасник отримав сертифікати про участь у заході.
Молодіжні лідери розійшлися по своїх закладах з натхненням, творчою наснагою та вірою в те, що будь-які проблеми можна вирішити, якщо є бажання, компетентність та згуртована команда однодумців!
І нехай посіяне сьогодні зерно проросте корисними проектами, гідними вчинками та омріяним майбутнім!

06795888 02688177

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »