У Синівському професійному аграрному ліцеї оновлено лабораторію

Завдяки фінансовій підтримці депутатів Сумської обласної ради, Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, соціальних партнерів та коштів, що отримав Синівський професійний аграрний ліцей у результаті виробничої діяльності, модернізовано та оснащено сучасним обладнанням, меблями й устаткуванням лабораторію закладу освіти з професії «Кондитер».

Педагогічний колектив закладу професійної (професійно-технічної) освіти ставить перед собою завдання оновлення змісту професійного навчання як одну з умов підготовки професійно компетентного конкурентноспроможного випускника. Нині створено відповідну матеріально-технічну базу, що відповідає сучасним технологічним процесам  виробництва.

Учні, які навчаються за напрямком «Харчові технології та ресторанний сервіс», отримали можливість відпрацьовувати трудові прийоми, оволодівати сучасними засобами виконання навчально-виробничих завдань, підвищувати свою професійну майстерність відповідно до вимог нових стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на компетентнісній основі.

Изображение 006 Копия Изображение 026 Изображение 004

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »