Досягнення Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну на «Сходинках духовності»

Уже 12 років поспіль традиційно проводиться обласний фестиваль «Сходинки духовності» серед закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти, шкіл-інтернатів. Одинадцять творчих колективів закладів освіти області 24 квітня 2019 року взяли участь у заключному етапі фестивалю на базі Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну.

Організатори конкурсу: Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області за сприяння громадської організації «Сумська асоціація педагогів-християн».

Фестиваль проводиться з метою ознайомлення учнів із християнськими духовними морально-етичними і культурними надбаннями українського народу в літературі та мистецтві, сприяння впровадженню в закладах освіти області курсів: «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Розмаїття релігій та культур світу», «Етика духовні засади» тощо.

Команда Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну посіла ІІІ почесне місце та отримала сертифікат на 1000 грн. Вітаємо команду та зичимо подальших успіхів, творчого зростання!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »