Готуємось до ЗНО дистанційно: шостий день – географія

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області завершив онлайн-спілкування на вебінар-платформі ZOOM: шостий вебінар проведено 07 травня 2020 року для викладачів географії. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти області із 1 407 випускників планують складати ДПА у формі ЗНО з географії 313 учнів (22,2%) із 17 закладів освіти.Модератор заходу Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області, Валентина КРАСУЛЯ, учитель географії вищої категорії, учитель-методист КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 10 імені Героя Радянського Союзу О.Бутка м. Суми Сумської області розглянули питання «Особливості проведення ЗНО-2020 з географії», у рамках якого звернули увагу на особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, ознайомили викладачів із методичними матеріалами щодо підготовки до ЗНО. Під час спілкування були розглянуті питання програми, що не вивчаються учнями в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.
Практичним досвідом щодо застосування сучасних технологій дистанційного навчання в процесі підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання в умовах карантину поділилися:
Людмила ГОЖЕНКО, викладач географії ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ»;
Ірина ЖАДЬКО, викладач географії ДПТНЗ «Роменське ВПУ»;
Ірина ЛИПОВА, викладач географії ДПТНЗ «Лебединське ВПУ лісового господарства».
За результатами вебінару отримано завдання: кожному викладачу підготувати майстер-клас «Робота з учнями в умовах дистанційного навчання» з використанням сучасних освітніх технологій.
Матеріалу вебінару розміщено у блозі «Кварк» на сторінці «Дистанційне навчання».

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »