Вітаємо учасників online-майстер-класу «Візуалізація навчального матеріалу за допомогою додатка MindMeister» з отриманням електронних сертифікатів!

За участь в online-майстер-класі «Візуалізація навчального матеріалу за допомогою додатка MindMeister», що проходив у рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області, 49 педагогічних працівників закладів освіти України отримали електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.

Учасниками online-майстер-класу розроблено ментальні карти, що можна використовувати як опорні конспекти для учнів, як презентаційний матеріал на уроках тощо. Розроблені карти знань є інтерактивними: містять навчальні відеоролики, посилання на матеріал для поглибленого вивчення теми, інтерактивні завдання та ігри.

Сподіваємося, що отримані навички підштовхнуть педагогів відійти від нудних конспектів та подавати навчальний матеріал візуально.

Дякуємо усім педагогам, хто, попри всі складнощі, і далі підвищує цифрову компетентність у Школі розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області!

Уже скоро на сайті Школи ІТ (https://cutt.ly/Igq4dPT) буде розміщено план та форми для реєстрації на освітні івенти у 2023 році.

Запрошуємо кожного на навчання! Буде цікаво!

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »