Тиждень професійної освіти Сумської області: визначено переможця обласного конкурсу професійної майстерності з компетенції «Зварювальні роботи»

Конкурс фахової майстерності з компетенції «Зварювальні роботи» відбувся 25 травня 2023 року на базі ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту» серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти. За звання кращого зварювальника змагалися 9 талановитих здобувачів освіти Сумщини.

Конкурсне завдання складалося із 7 етапів і передбачало виявлення практичних навичок із виготовлення «печі ракетної» відповідно до технологічної картки та креслення.

Усі конкурсанти гідно представили себе, показали професійний майстер-клас. За підсумками оцінювання журі та відповідно критеріїв оцінювання, у нелегкому суперництві переможцем конкурсу визначено учня ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище» Іллю ПРИМАКА.

Висловлюємо вдячність Благодійній організації БТ «Волонтерський осередок імені Івана Сірка» та її директору Сергію КІЯШКУ за спонсорську допомогу у вигляді матеріалів для проведення конкурсу.

Дякуємо за фінансову підтримку конкурсу Сергію ОХРІМЕНКУ, Денису САФОНОВУ, Ігору КЛІМОВУ! Працюємо заради перемоги!

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »