Підвищуємо ефективність профорієнтаційної роботи та кар’єрного консультування

23 листопада 2023 року відбувся онлайн-семінар для заступників директора з навчально-виховної роботи та працівників, залучених до профорієнтаційної роботи і кар’єрного консультування, закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Підвищення ефективності профорієнтаційної роботи та кар’єрного консультування в закладах професійної (професійно-технічної) освіти під час організації діяльності центрів розвитку кар’єри».

Учасники ознайомилися з нормативно-правовими актами у сфері професійної орієнтації та кар’єрного консультування, розробленими зразками документів з організації, планування та проведення профорієнтаційної роботи. Визначено основні блоки в розділі «Професійно-орієнтаційна робота» річного плану роботи закладу П(ПТ)О, що об’єднують усі аспекти цього виду діяльності.

Доповідачі поділилися своїми секретами успішного проведення профорієнтаційної кампанії, системою роботи з кар’єрного консультування. Представлені матеріали культурно-розважальних промоційних заходів у співпраці з органами місцевого самоврядування, організаціями, підприємствами та установами, спортивно-оздоровчі профорієнтаційні заходи, співпраця із закладами загальної середньої освіти та активне залучення учнівської молоді до популяризації професійної (професійно-технічної) освіти.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »