Семінар із розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти

У Сумській області 05 березня 2024 року відбувся другий семінар із циклу семінарів із розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти. У ньому взяли участь понад 70 представників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, а також закладів, підприємств, установ, організацій, які мають ліцензію у сфері професійної (професійно-технічної) освіти.

На семінарі «Розробляємо Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти: крок за кроком» учасники ознайомилися з 6 кроками розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, алгоритмом дій керівника закладу освіти та етапами розробки Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти.

Під час роботи в групах учасники заходу мали змогу:

розробити оптимальний примірник Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти;

оцінити сильні та слабкі сторони Положення, розробленого у своєму закладі.

Фахівці Управління Державної служби якості освіти у Сумській області проаналізували Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, звернувши увагу на типові помилки та основні недоліки, а також підкреслили позитивний досвід у розробці Положення.

Семінар став корисним та практичним заходом для учасників, які отримали необхідні знання та навички для розробки та впровадження ефективної внутрішньої системи забезпечення якості освіти у своїх закладах.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »