Школа розвитку ІТ-компетентності: вчимося створювати та просувати відеоконтент за допомогою ШI

У рамках Школи розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО у Сумській області 14 березня 2024 року відбувся online-майстер-клас «Штучний інтелект на YouTube: як створювати та просувати контент».

Майстер-клас зацікавив 251 педагогічного працівника з 17 областей України: Сумської, Харківської, Хмельницької, Житомирської, Миколаївської, Херсонської, Черкаської, Полтавської, Дніпропетровської, Чернівецької, Київської, Кіровоградської, Запорізької, Львівської, Закарпатської, Чернігівської, Волинської.

Під час майстер-класу педагоги:

  • ознайомилися з поняттям «штучний інтелект»;
  • навчилися розробляти сценарії, формувати описи відео за допомогою ШI;
  • дізналися, як штучним інтелектом згенерувати відео;
  • опанували додатки для створення тестів на основі відео.

Протягом наступних 7 днів учасники майстер-класу на основі отриманих знань та навичок будуть створювати та просувати власні відеоролики за допомогою ШІ. Старанні учасники online-майстер-класу матимуть можливість отримати електронні сертифікати про підвищення кваліфікації на 3 години.

Школа розвитку ІТ-компетентності НМЦ ПТО й надалі буде навчати педагогічних працівників впроваджувати цифрові технології в освітній процес, щоб зробити навчання більш сучасним, цікавим та ефективним. Запрошуємо реєструватися на навчання за посиланням: https://cutt.ly/g9M5N3z.

#ШІ #YouTube #освіта #майстерклас #НМЦ_ПТО #ІТ_компетентність

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »