Самоврядування – шлях і умова залучення молоді до радикальних перетворень у суспільстві

Чергове засідання в рамках обласної школи лідерів учнівського самоврядування «Самоврядування — шлях і умова залучення молоді до радикальних перетворень у суспільстві» проведено 21 лютого 2023 року.

Онлайн-заняття розпочали з привітань усіх присутніх із Міжнародним днем рідної мови, під час яких презентували свої роздуми, вірші, есе про значення рідної мови, її багатство та багатогранність. Під час заходу лідери учнівського самоврядування звітували про здобутки, досягнення, окреслювали перспективи подальшої діяльності. Так, активісти ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну», «Конотопське ВПУ» та ДНЗ «Глухівське ВПУ» поділилися своїми напрацювання в умовах сьогодення, ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва та автотранспорту» презентували родзинки досвіду в проєктній діяльності.

Координатор обласної школи лідерів Галина ДОКТОРОВИЧ ознайомила учасників із новітніми формами роботи та практично відпрацювали методику проведення таких заходів як: «Вечірня свічка», «Ярмарок молодіжних ідей», «Що я найперше зроблю після Перемоги?».

Тренінгове заняття «Медіація – шлях до запобігання конфліктів» провела обласний тренер із медіації Тетяна ГУЖВЕНКО, за допомогою вправ «Робимо разом», «Перевірка реальності», «Продовжи речення», «Відповідай вірно», «Інтерв’ю», постановки вірних запитань, через які часто виникають непорозуміння, недопущення вживання фраз, що поглиблюють проблему, вчилися конструктивному вирішенню питань, відпрацьовували вміння знаходити оптимальне, раціональне вирішення ситуацій, спорів, конфліктів.

Підбили підсумки заходу з позитивним настроєм та бажанням скорішого миру і впевненістю в тому, що довгоочікувана Перемога залежить від кожного з нас.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »