Успішно проведено четвертий семінар із самооцінювання освітніх та управлінських процесів

У рамках циклу семінарів, спрямованих на розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти, було проведено четвертий семінар на тему «Особливості самооцінювання освітніх та управлінських процесів: процедури, методи, інструменти, критерії, індикатори». Захід відбувся 07 травня 2024 року й зібрав понад 55 представників із різних установ освітньої сфери Сумської області.

Учасники семінару, серед яких були представники Управління Державної служби якості освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, а також ліцензованих підприємств та організацій, активно обговорювали стратегії розвитку та успіху освітніх закладів. Особлива увага була приділена розробці конкретних та стратегічних планів розвитку, удосконаленню критеріїв самооцінювання та аналізу внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Протягом семінару було розглянуто різноманітні методи та інструменти самооцінювання, а також опрацьовано орієнтовні критерії оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу професійної (професійно-технічної) освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Державна служба якості освіти у Сумській області надала вичерпні відповіді на запитання учасників, що стосувалися особливостей проведення самооцінювання.

Семінар став важливим кроком у підвищенні якості освітніх та управлінських процесів, а також забезпечив платформу для обміну досвідом.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »